Звіт зміни №49 Sports Explorer: відкрий світ нових можливостей!



Зміна “Sports Explorer: 

Відкрий світ нових можливостей” стала неймовірною пригодою для всіх учасників табору "KIDBI" у Карпатах! Ця подорож відкрила для них нові знання, яких вони не могли побачити у звичайному шкільному житті.


Протягом тижня, діти відкривали для себе нові спортивні стратегії, опановували техніки, що допомагають досягати успіхів у повсякденному житті. Ми знаємо, що навчання через гру – це найефективніший спосіб розвитку, і наш табір став ідеальним майданчиком для цієї форми навчання.



Однак, це була зміна не лише про навчання. У нас був неймовірно активний відпочинок! Командні ігри стали справжнім відкриттям для багатьох дітей. Деякі види спорту були новими і незвичайними навіть для найзавзятіших спортсменів серед учасників. 


Окрім цього, діти мали змогу дізнатися більше про життя відомих спортсменів, їхні історії та досягнення. Наші таборяни не тільки надихнулися цими історіями, але й зрозуміли, що кожен з них може стати наступною спортивною зіркою, якщо матиме мотивацію та рішучість! Саме тому ми працювали над формуванням сили духу, адже перемогу здобувають ті, хто не здається і йде до кінця.


Особливим моментом зміни стали наші захоплюючі екскурсії. Перша подорож в Буковель до "Хаскі хаусу" залишила у дітей незабутні враження – знайомство з доброзичливими хаскі не залишило нікого байдужим! Друга екскурсія привела нас до двох мальовничих водоспадів і на полонину Залім, де діти відчули справжню магію Карпатських гір. Природа надихала, а свіже повітря наповнювало енергією.

Ось що про зміну каже наш старший тренер :

Нові досягнення в спорті - були безмежним натхненням для тренерів ! Відчуття на собі того, як дитина радіє новому досвіду і відкриттю нових видів спорту, - є виконаною місією для тренерів !)

Безпечні умови і менторство тренерів, до кожної дитини - є головним фундаментом кожної зміни !


Дякуємо за можливість,- робити дітей щасливими і сміливими ❤️

Сергій Багацький (Сем) - тренер з командоутворення та спортивного орієнтування







Наприкінці тижня кожна дитина не лише здобула нові знання і навички, але й отримала купу позитивних емоцій. Діти знайшли нових друзів, разом подолали спортивні виклики та навчились працювати в команді.


Ми впевнені, що цей тиждень залишиться в їхніх серцях назавжди, і ми з нетерпінням чекаємо на наступні зустрічі під час майбутніх канікул у таборі "Кідбі"!  ❤️

Тренери цієї зміни

Ольга Деркач (Бджілка)

Керівник зміни, тренерка з креативності та особистісного розвитку

Сергій Багацький (Сем)

Старший тренер зміни, тренер з командоутворення та спортивного орієнтування

Софія Сидора (Санчі)

Тренерка з позитивного мислення, відкриття себе як особистості.

Ірина Порхунова (Білочка)

Тренерка з мотивації та ефективного навчання.

Андрій Кучеренко (Пепсікольний)

Тренер з відвертості та самопізнання.

Владислав Мартиненко (Травень)

Тренер з підвищення фізичної підготовки та володіння іноземних мов.

Валерія Рибальченко (Лєка)

Тренерка з мотивації та ефективного навчання.

Юлія Голданова (Промінь)

Тренерка з акторської майстерності та свободи проявлення у житті.

Поділитися цією публікацією
Архів
Звіт зміни 48 "Professional camp: штучний інтелект та сучасні професії"
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }