Звіт зміни №55 Communicative teen camp: мистецтво спілкування

Звіт проведення зміни №55 "Communicative Teen Camp: мистецтво спілкування"

У сучасну еру гаджетів та інтернет-спілкування ми вирішили допомогти нашим учасникам відновити справжні комунікативні навички та навчитися ефективно взаємодіяти з людьми у реальному світі.

Протягом тижня ми зосереджувалися на трьох ключових напрямках: розвиток комунікації та емпатії, креативне мислення та активний відпочинок. Ми допомогли дітям зрозуміти, як створювати перше хороше враження, навчали мові тіла, покращували навички невербального спілкування та розвивали емпатію — одну з найважливіших складових гармонійних стосунків.

Діти мали змогу знайти нових друзів та однодумців у безпечній та підтримуючій атмосфері табору, отримуючи допомогу не тільки від своїх тіммейтів, але й від наших досвідчених тренерів. Також особливу увагу ми приділили розвитку креативності, адже вміння нестандартно мислити відкриває багато нових можливостей.

Окрім насичених навчальних активностей, ми не забували про активний відпочинок. Діти багато купалися в басейні, брали участь у веселих вечірках, стрибали через ватру та співали пісні під гітару.

Це створювало незабутню атмосферу табірного життя, наповненого дружбою та позитивними емоціями.

Не обійшлося й без захоплюючих екскурсій. Першою стала подорож на полонину "Перці", де діти занурилися в атмосферу гуцульської культури. Це унікальне місце поєднало у собі розваги, мистецтво та автентичність гуцульського села, залишивши в учасників незабутні враження.

Друга екскурсія привела нас на гору Ягідну, з якої відкривався чудовий панорамний краєвид на Чорногірський хребет. У ясну погоду діти могли побачити величні вершини Петроса і Говерли, що додало цьому походу ще більше захоплення.


Ця зміна стала важливим кроком для кожного учасника у розвитку комунікаційних навичок, емпатії та творчого мислення. Тиждень пройшов у незабутній атмосфері пригод, нових знань та позитивних емоцій.

Тренери зміни

Тарас Токайчук (Шкіпер)

Тімлід зміни, тренер з проектного менеджменту та інтеграції у суспільство

Ольга Деркач (Бджілка)

Тренерка з креативності та особистісного розвитку

Юлія Голданова (Промінь)

Тренерка з акторської майстерності та свободи проявлення у житті

Костянтин Карпов (Швейцар)

Тренер з акторської майстерності та імпровізації


Ми з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі з вами у наступних змінах у таборі "KIDBI"!

Поділитися цією публікацією
Архів
Звіт зміни №54 Go&act Camp: відкрий талант в собі
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }